Onze website is vernieuwd

Agentschap Telecom heeft een nieuwe website. Gestoken in een ander jasje: moderner, frisser en compacter. Niet alleen het uiterlijk verandert: de nieuwe opzet en structuur van de site maken dat u sneller vindt wat u zoekt. Zowel met laptop, telefoon of tablet, want de site is 'responsive' en schaalt zich automatisch naar het juiste formaat.

We hopen en denken dat we u met de nieuwe site nog beter en sneller van informatie te kunnen voorzien. Mocht u nog informatie missen of vragen hebben over de website, dan kunt u dat aangeven via de reactieformulieren op de website.

Misschien verwijst u vanaf uw eigen website naar de site van Agentschap Telecom. In dat geval adviseren we u de links op uw site nog even na te lopen en aan te passen. Veel links zullen namelijk niet meer werken omdat de urls van de pagina’s van onze website zijn veranderd.

Tips voor verbetering?

We horen het graag als u tips of opmerkingen over de website heeft. Via onderstaand formulier kunt u uw reactie of feedback doorgeven.

Feedbackformulier

Hiermee kunnen wij als dat nodig is persoonlijk contact met u opnemen.
Hiermee kunnen wij als dat nodig is persoonlijk contact met u opnemen.
Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw vraag te beantwoorden, waarna ze vernietigd worden. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Akkoordverklaring(verplicht)